Qui som

Athena som una associació de famílies de nens i nenes i joves amb AACC de la província de Tarragona i Terres de l’Ebre que, juntament amb professionals del món de l’Educació (mestres, pedagogs i psicopedagogs) ens hem unit per donar visibilitat a aquest col·lectiu i a la vegada vetllar per la seva atenció dins i fora de l’escola.

La finalitat de l’associació és fer-ne difusió i posar-lo en coneixement de la societat amb el propòsit de treballar en els següents objectius:

  • Assessorar, orientar i acompanyar a les famílies i vetllar per les seves necessitats i inquietuds per donar resposta a totes les qüestions referents al tema de les altes capacitats.
  • Facilitar un punt de trobada per les famílies, nens i nens, joves amb altes capacitats mitjançant la programació de diferents activitats pensades per tothom.
  • Conscienciar a la població i als professionals de l’educació de la importància d’un diagnòstic a temps i una atenció adequada per aquest col·lectiu , sobretot en el període escolar.
  • Sensibilitzar a la societat i a la comunitat educativa sobre les particularitats d’aquest col·lectiu
  • Donar més visibilitat a aquest col·lectiu, als nens i nenes i joves amb altes capacitats i les seves famílies per tal que siguin atesos segons les seves característiques i necessitats.
  • Facilitar eines d’intervenció i orientació a l’aula.
  • Fer seguiment de la implementació de l’atenció a la diversitat en el cas de les altes capacitats i detecció de tots els casos per part del Departament d’Educació.

Totes les fotografies que apareixen en aquesta web, son propietat d’Athena – Associacio per les Altes Capacitats de Tarragona i Terres de l’Ebre. Qualsevol utilització o reproducció de les mateixes ha de ser expressament autoritzada per la nostra associació.