Xerrades

Xerrada a càrrec de 👩‍🎓 Rosabel Rodríguez – 👩‍🏫 Conèixer, 🔎 identificar i ✏️ intervenir.

Divendres 📅 14 de maig del 2021 hem pogut gaudir d’una fantàstica conferència 👩‍🏫 a càrrec de l’experta en altes capacitats intelectuals, 👩‍🎓 la Dra Rosabel Rodríguez, actual vice-rectora de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i membre del grup d’investigacio en AACC GIAC

Hem pogut anar desgranant els estereotips entorn de les AACC i la necessitat de DESAPRENDRE x APRENDRE.

La seva experiència ens ha donat eines per poder identificar i intervenir en l’alumnat amb altes capacitats, així com la importància dels protocols de detecció 🔎 a l’escola per poder atendre aquests nens, nenes i joves talents.

Hem parlat de l’Educació ✏️ de qualitat i l’Escola inclusiva, ambdues amb l’eix central d’atendre a tothom; les seves necessitats, be siguin acadèmiques, socials i/o emocionals.

També de la importància de potenciar fortaleses 🏋️ i millorar les febleses 💔.

L’assistència 👨‍👨‍👦‍👦 ha estat abrumadora per a una associació com la nostra…mes de 100 persones entre famílies, professionals i mestres ens han acompanyat en aquesta xerrada: GRACIES A TOTS per fer mes visible les Altes Capacitats!!

I un agraiment 🤝 molt epsecial a la Rosabel per aquesta conferència magistral i també a Lluis Marqués, degà de la Facultat d’Educació de la URV que sempre ens obre les portes per col-laborar amb la nostra associació.