Xerrades

Xerrada – Tinc un alumne amb altes capacitats…i ara que? – dona’ns la teva opinio / xerrada on-line

Us donen les gracies a tots els que heu asistit tan fisicament a la Facultat de Ciencies de l’Educacio i Psicologia al campus sescelades de la Universitat Rovira i Virgili, com als que ens heu seguit per streaming (tot i algunes dificultats incials amb el so).

Hem inaugurat la xerrada amb una breu introduccio de na Monica Casellas, presidenta de la nostra associacio; de na Marta Fabregat, vocal de Tarragona del Col.legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) i d’en Luis Marques, dega de la FCEP.

Tot seguit, hem pogut gaudir de les explicacions de na Milagros Valera, professional experta en AACC, i de na Monica Fernandez del Copec , experta tambe en intervencio en AACC, per tal de poder trobar les estrategies necessaries quan ens trobem amb un alumne amb AACC a l’aula. Aquesta part ha estat moderada per na Conxa Torres, responsable dels ensenyaments de Psicopedagogia de la FCEP.

Despres de la part teorica, que ha servit tan a professionals de l’ensenyament com a futurs mestres i familiars de nens amb AACC, hem pogut escoltar el testimoni de diferents nois i noies i les seves respectives families en diferentes situacions a l’escola (joves amb adapatacions curriculars, joves amb acceleracions parcials i joves amb acceleracions totals) i de com les han viscut.

Compartim amb vosaltres algunes fotografies de l’acte:

Volem donar les gracies a tothom que ha fet possible que la xerrada fos un exit d’assistents (ens hem trobat unes 380 persones) i que ens anima a continuar en un futur donant visibilitat a les AACC.

Per tal de millorar l’organitzacio de properes xerrades us coloquem un codi QR que us obrira una enquesta sobre la xerrada:

Tambe us convidem a veure de nou la conferencia on-line

Si us plau tingueu en compte que per problemes tecnics, el so es molt deficient els primers 30 minuts de la xerrada i es gairebe impossible seguir-ho, encara que gracies a la pericia dels tecnics es va poder solventar el problema durant la xerrada i podreu gaudir de la resta amb tota normalitat. Gracies per la vostra comprensio.

Si teniu qualsevol dubte o voleu fer una consulta, no dubteu en contactar amb la nostra associacio.