Xerrades

Xerrada – Tinc un alumnes amb altes capacitats…i ara que?

Degut a la gran assistencia hem canviat la ubicacio de la sala de la xerrada

NOVA UBICACIO: AULA MAGNA

Us convidem a la Conferència-Col·loqui “Tinc un alumne amb Altes Capacitats a l’aula. I ara què?” que se celebrarà amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (Copec) el proper Dimecres 26 de Febrer a les 18’00 a la mateixa Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la URV.

El format, totalment gratuït, permetrà que els assistents puguin gaudir de l’expertesa de
dos grans professionals reconegudes en el tema de les Altes Capacitats Intel·lectuals, com la sra. Mónica Fernández, psicopedagoga i coordinadora del Grup de Recerca d’AACC i Atenció a la Diversitat del Copec i experta universitària en detecció i atenció amb alumnat amb AACC; i la sra. Milagros Valera, pedagoga i logopeda, també experta universitària en detecció i intervenció en AACC.

S’abordaran diferents qüestions sobre què són i què no són les Altes Capacitats Intel·lectuals, quina és la situació real escolar avui i com intervenir en educació.

A continuació, hi haurà una taula rodona d’experiències d’un grup de famílies i joves amb AACC, aportant el seu testimoniatge entorn les altes capacitats des d’un àmbit ben diferent, el familiar i vivencial.

Serà un acte està organitzat per Athena amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili i el Col·legi de Pedagogs de Catalunya.

L’acte està adreçat a tots aquells professionals de l’educació, ja siguin docents de primària
o secundària, així com professionals del sector com pedagogs,psicòlegs i/o educadors.

I evidentment, també per les famílies i estudiants interessats en la temàtica.