Activitats, Xerrades

Taller & Xerrada – Animals i emocions a la Granja escola Corral de Neri

Us presentem la propera activitat d’Athena. Serà un activitat dirigida als nens i joves per gaudir, amb animals i natura, emocions i sensacions a la Granja Escola Corral de Neri, de qui estem molt contents de poder anunciar-vos que és una nova entitat colaboradora de la nostra associació.

Mentre els nostres fillsi filles, dirigits per monitors, gaudeixen d’un matí a la natura, els pares i mares podran participar en una xerrada-taller sobre gestió emocional!

EMOCIONA’T – EMOCIONA’LS

  • Entendre i aprendre què és l’educació emocional i la intel·ligència emocional.
  • Descobrir quines són les emocions bàsiques i com les gestionem.
  • Conèixer quines són les competències bàsiques per poder ser emocionalment intel·ligents.

D’una manera amena, pràctica, divertida i participativa, el públic assistent podrà començar a endinsar-se en aquesta educació tan important en la nostra societat actual i podran aprendre algunes idees pràctiques per dur a terme a casa amb els fills i filles i amb un mateix.

L’educació emocional és bàsica per a la nostra felicitat i la dels qui ens envolten.

La xerrada anirà a càrrec de Gemma Cos, directora de la Granja escola Corral de Neri, zooterapeuta, risoterapeuta, especialista en educació i intel·ligència emocional per a infants i per a adults mitjançant animals, experta en coaching assistit amb cavalls, referent VEC (Vinculació Emocional Conscient) i equinoterapeuta social.

En acabar les famílies tindran l’opció de quedar-sea dinar amb pícnic. Hi haurà servei de begudes fresques i cafès i microones.