Activitats, Xerrades

Taller amb Marc Boada – Dinosaures…qui els va matar? i xerrada sobre l’adolescencia i les AACC a carrec del Centre Excellence

Avui per la tarda, tal i com ja us van informar fa uns dies, hem realitzat una tarda d’activitats tan pels pares com pels infants.

L’activitat s’ha dut a terme a les instalacions de la Facultat de Ciencies de l’Educacio i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.

L’activitat adressada als nens ha estat realitzada pel Marc Boada, conegut divulgador cientific i anima viva de l’Associoacio Pendulum. El tema que ens ha presentat avui de Qui va matar els dinosaures ha portat a que parlessim de temes tan diversos i alhora connectats…meteorits, big bang, cossos celestes, dinosaures, evolucio…i tot allo que pogueu imaginar…el mes divertit es tota la col.leccio de meteorits, ossos i urpes que hem pogut tocar.

i l’activitat adressada als adults sobre l’adolescencia en joves amb AACC ha estat realitzada per l’Edith Lando, responsable del centre Excellence de Tarragona. Una xerrada que ha estat molt interessant per tots els assistents i que ens ha resolt alguns dels dubtes mes comuns en el dia a dia dels pares i mares amb joves adolescent que tenen AACC.

Agraim a tots dos professionals les xerrades que ens han fet i esperem tornar a gaudir mes endevant de la seva presencia en properes activitats.